roltrapreiniging bij Overheid en in Belgie steeds vaker actueel

Als FVh hebben we een ruime ervaring met het schoonmaken van roltrappen. En natuurlijk het schoonmaken van rolbanen. Dat doen we al vele jaren in de Benelux en nog steeds als enige met 7 roltrapmachines en 3 rolbaanmachines. En nog steeds als enige volledig machinaal, daar waar anderen alleen horizontaal een machine kunnen gebruiken en vertikaal de boel of overslaan of met een doekje gaan reinigen. Steeds meer ontvangen we ook vanuit de Nederlandse Overheid aanvragen en dat kunnen we omdat we ons personeel ( en onszelf) goed hebben laten screenen door de Overheid zelf. Een Tweede kamer kom je niet zo maar in, maar ook andere gebouwen zijn alleen toegankelijk na het nemen van alle veiligheidsmaatregelen.

Het reinigen van roltrappen en het reinigen van rolbanen ( tapis- roulants) gebeurt ondanks de grensproblematiek nog steeds ook meer en meer in Belgie. Dat kan omdat we de juiste regelgeving waaronder Limosa correct opvolgen en ook zorgdragen dat we de regelgeving in Belgie goed volgen. De regelgeving is duidelijk anders op gebied van mondmaskers en avondklok maar gelijk aan Nederland op het gebied van afstand houden en handen wassen. We weten wat er speelt door het nieuws dageijks te volgen en kunnen op tijd inspelen op de actualiteit.

De doelstelling voor 2020 is naturlijk iets achtergebleven op het uiteindelijke resultaat. Op alle zoekmachines staan we wel gewoon met grote voorsprong bovenaan en ook als leverancier zijn we koploper. Maar Corona en de soms langdurige winkelsluitingen hebben natuurlijk een negatief resulaat op ons werk. Voor 2021 gaan we met evenveel plezier weer aan de gang. Schoonmaak van roltrappen en rolbanen, bij FVH gebeurt dat gewoon goed.