marktleider

Als FVH Facility bv zijn we al vrij lang marktleider op het gebied van roltrapreiniging en rolbaanreiniging. Soms allebei met een mooi woord omschreven als reiniging van tapis-roulants, draaiende tapijten. We hebben de leidende positie allereerst verkregen door de medewerking van hele goede medewerkers, mensen met zicht op het werk en het schoonmaakhart op de juiste plaats. Meedenkers die niet alleen de machines altijd heel houden alsof ze thuis in de woonkamer zouden moeten kunnen staan maar ook meedenkers die constant bezig zijn om de uitvoering te verbeteren. En natuurlijk hebben we de positie ook verkregen door een goede machine te vinden die als enige zowel horizontaal ( wat vele andere machines ook kunnen) als ook vertikaal ( en dat kunnen ze nu net geen van alle) de roltrappen kunnen schoonmaken. Semi- automatisch, met hydraulische systemen welke de roltrap opwandelen maar zich ook telkens geheel veilig stellen op de trede voordat de reiniging kan plaatsvinden. en door onze medewerkers op superwijze verbeterd waardoor een betere machine is ontstaan die te koop is in de winkel.

We zijn ook niet laf geweest in het begin. Op het moment dat er geen enkele gelijkende machine te vinden was kochten we er niet 1 maar gelijk 6. Enkele honderduizenden euro armer maar wel in staat om direct veel roltrappen tegelijkertijd aan te pakken. Wat nog steeds onze kracht is.

Om te zorgen dat we ook vindbaar zijn hebben we ook een ad-words campagne opgezet. En staan we al jaren met de meeste zoekwoorden op de eerste plaats. Investeren betekent ook gevonden kunnen worden, en dat hebben we onder andere de de social media campagne weten te organiseren. Als ook natuurlijk via de mond-tot-mond raclame die opdrachtgevers maken. Want natuurlijk heb je mensen die het zelf gaan proberen, en dan met 1 machine er vrij snel achter komen dat dit niet echt verstandig was. En natuurlijk heb je mensen die trachten met horizontale reiniging hetzelfde resultaat te bereiken wat als snel blijkt dat dit geheel niet klopt. Maar de meeste mensen weten dat kennis delen door samenwerking het meest verstandige is. Grote schoonmaakorganisaties huren ons daarom al jaren in, ook als we soms in de weg zitten met reguliere aanvragen op andere objecten, omdat ze weten dat we eer leggen in een goede reiniging van roltrappen en rolbanen. Dat we echt rolbanen schoonmaken, en ook roltrappen tot in perfectie blijven schoonmaken. Dat is onze kracht, en daarom zijn we ook marktleider. voor de vele jaren die voor ons liggen. Blijf ons bellen, we staan er met een heel goed product.