Servicecontract

Uw roltrap of rolbaan schoonmaken is belangrijk. Niet alleen omdat u door het reinigen van de roltrap of rolbaan aan uw bezoekers laat zien dat alles tot in de puntjes verzorgd is, maar ook omdat roltrapreiniging of rolbaanreiniging bijdraagt aan de veiligheid in uw gebouw. Stof en vet kunnen zorgen voor val- en brandgevaar.

Heldere kostenstructuur

U kunt bij FVH voor uw roltrap en rolbaan een servicecontract afsluiten zodat u verzekerd bent van een optimaal gereinigde roltrap en/of rolbaan. Bij het afsluiten van een servicecontract berekent FVH u een totaalprijs voor alle reinigingsbeurten. FVH rekent u voor de eerste, vaak meer tijd kostende reinigingsbeurt en de tussenbeurten, een vast bedrag aan. Is de roltrap of rolbaan toch een keer extra vervuild, dan rekenen wij u niets extra's door. Simpel, gemakkelijk, duidelijk.

Unieke voordelen
 • Roltrapreiniging op locatie zonder demontage
 • Innovatieve machine reinigt zowel horizontaal als verticaal
 • Volledige droging voorkomt schade in de machinekamer
 • Duurzame en betaalbare oplossing
 • Uitsluitend ervaren, eigen medewerkers
 • Schoonmaakwinkelcentra

  Roltrap- en rolbaanreiniging op maat

  U kunt hierbij kiezen uit een eerste eindbeurt waarbij alle traptreden, horizontaal en verticaal, worden gereinigd alsook de rolleuningen, opstapplaten, roltrapglas en rvs-delen. Vallen enkele van deze werkzaamheden reeds in het contract met uw vaste schoonmaakbedrijf, dan schrappen wij deze uit de calculatie.

  Vervolgens kiest u hoe vaak de gehele roltrap gereinigd mag worden, en hoe vaak alleen de horizontale delen gereinigd mogen worden. Wij geven u natuurlijk op grond van onze ervaring ook ons advies mee. Door een juiste samenstelling van de reinigingsbeurten bent u altijd verzekerd van een perfect schoongemaakte roltrap en rolbaan. De roltrap of rolbaan kan dan gaan functioneren als visiteplaatje in uw complex in plaats van als vuilvanger.

Roltrapreiniging wanneer het u uitkomt

FVH verzekert u eveneens van een goed gereinigde, en ook tijdig gereinigde, roltrap en rolbaan. Bij aanvang en na afloop stelt de medewerker een rapport op over de schoongemaakte roltrap en/of rolbaan welke aan u per mail beschikbaar wordt gesteld. Zo blijft u op de hoogte van de staat van onderhoud. En natuurlijk bellen wij u vooraf even op om onze komst te melden, zodat wij ook rekening kunnen houden met specifieke zaken in uw gebouw. Vindt er bijvoorbeeld een activiteit in het gebouw plaats? Dan kunt u de reiniging van de rolbaan of roltrap even uitstellen.

Onze aanpak

FVH reinigt uw roltrap/ rolbaan voor een fractie van de kosten welke anderen aan u in rekening brengen. Ook beschikken wij over machines waarmee in een kort tijdbestek uw roltrappen en rolbanen schoongemaakt kunnen worden. Daarnaast zorgen wij middels onze ervaren medewerkers en unieke machines dat u nergens anders een verkrijgbaar resultaat gaat bekomen. 

FVH, eindelijk ook voor reiniging van roltrappen en rolbanen. De Schoonste Oplossing!

Interesse? Gratis demo?

Bel ons tijdens kantoortijden op 0348 - 416494 of laat uw gegevens achter via het formulier. In overleg kunnen we een gratis demo voor u verzorgen!

Meer weten?

Onze machines zijn geschikt voor roltrappen en rolbanen. We voeren de reiniging meestal uit op basis van een service contract en daarbij bieden we u aantrekkelijke garanties.

FVH facility is de organisatie achter roltrapreining.nl. Wij staan voor één doel: het schoonste resultaat en dus tevreden klanten.

Servicecontract Garanties