Roltrappen

Garanties

De roltrapreiniging en rolbaanreiniging van FVH zijn in overleg en onder goedkeuring van alle grote roltrap- en rolbaanleveranciers ontworpen. Daar is specifiek gelet op het achterlaten van vocht op de roltrap of rolbaan omdat dit, in combinatie met olie en zand, kan leiden tot vastlopende roltrapinstallaties. 

De in Duitsland ontworpen en gefabriceerde machines voorkomen dit door een speciaal ontworpen waterverdeelsysteem (niet rechtstreeks op de roltrap doch op de borstels) en door een 100% drogend zuigsysteem.

Unieke voordelen
  • Roltrapreiniging op locatie zonder demontage
  • Innovatieve machine reinigt zowel horizontaal als verticaal
  • Volledige droging voorkomt schade in de machinekamer
  • Duurzame en betaalbare oplossing
  • Uitsluitend ervaren, eigen medewerkers

Schoon en veilig

Het reinigen van roltrappen en rolbanen met deze machines leidt tot een schoner resultaat wat bijdraagt aan het onderhoud van de roltrap/rolbaan. Roltrappen en rolbanen die vuil zijn zullen voor een hoger energieverbruik zorgen, zullen bijdragen aan valpartijen met grote schadevergoedingen tot gevolg.

FVH heeft als enige leverancier een getekende verklaring van Schindler omtrent het functioneren van haar machines. Hierdoor hebben wij een intensieve samenwerking met Schindler. Maar natuurlijk hebben we ook veelvuldig contact met de andere grote partijen op dit vakgebied.

De beste kwaliteit

FVH werkt op haar eigen vakgebied op geen enkele wijze in onderaanneming, en maakt op geen enkel gebied gebruik van onderaannemers. Op het gebied van roltrapreiniging en rolbaanreiniging heeft FVH wel het zeer specialistische werk opengesteld aan andere schoonmaakbedrijven. Investeren in deze specifieke dienstverlening kost immers zeer veel tijd en geld, en dit kan een schoonmaakbedrijf veel beter op een andere wijze benutten.

Door gebruik te maken van de expertise van FVH kan een schoonmaakbedrijf toch perfect schone roltrappen aanbieden. Zonder kostenverhogend te werken en onder dezelfde garanties welke FVH aan haar directe klanten levert. Omdat wij een rolbaan of roltrap schoonmaken leuk vinden, de vakkennis hebben en beschikken over een groot arsenaal aan machines..

Interesse? Gratis demo?

Bel ons tijdens kantoortijden op 0348 - 416494 of laat uw gegevens achter via het formulier. In overleg kunnen we een gratis demo voor u verzorgen!

Meer weten?

Onze machines zijn geschikt voor roltrappen en rolbanen. We voeren de reiniging meestal uit op basis van een service contract en daarbij bieden we u aantrekkelijke garanties.

FVH facility is de organisatie achter roltrapreining.nl. Wij staan voor één doel: het schoonste resultaat en dus tevreden klanten.

Servicecontract Garanties