Over ons

Over FVH Facility Groep

Welkom! Wij zijn een landelijk werkend facilitaire organisatie gevestigd in Moordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Vollenhove en Rosmalen. Wij investeren in een breed pakket aan facilitaire diensten,  waaronder schoonmaak-, glazenwas- en huismeesterdiensten, en zijn altijd op zoek naar innovaties en specialisaties om als deelneming in te investeren. Twee van onze investeringen zijn het schoonmaakbedrijf FVH Facility BV waarmee alles begon, en onze specialisatie roltrapreiniging.

Onze opdrachtgevers komen vooral uit de commerciële vastgoedsector. Eigenaren en beheerders van kantoorpanden, winkelcentra en openbare gebouwen weten ons al sinds 2004 te vinden als het gaat om de schoonste oplossing voor hun schoonmaakvraag. Uiteraard leveren wij voor de specialistische dienst roltrapreiniging ook de diensten aan collega-schoonmaakbedrijven onder het motto: samen een betere schoonmaakwereld.

Unieke voordelen
  • Roltrapreiniging op locatie zonder demontage
  • Innovatieve machine reinigt zowel horizontaal als verticaal
  • Volledige droging voorkomt schade in de machinekamer
  • Duurzame en betaalbare oplossing
  • Uitsluitend ervaren, eigen medewerkers
  • Roltrapreiniging

    Maat- en mensenwerk

    Schoonmaken is maatwerk. Bij iedere opdracht zijn de eisen en verwachtingen anders. Daarom doen wij nog iets anders goed: luisteren en de juiste vragen stellen. Alles met één doel: het schoonste resultaat en dus tevreden klanten. U bent op deze site, dus u bent op zoek naar een uitstekend bedrijf met hart voor de klant. Dat heeft u nu gevonden.

Samenwerking en interesse

FVH Facility Groep en haar gespecialiseerde dienstenactiviteit roltrapreiniging.nl is volledig georiënteerd op de basisprincipes samenwerking en interesse. Daarbij zien wij alle betrokken partijen als deelnemers aan het leveren van onze diensten. Wij luisteren graag naar onze uitvoerders, maar ook graag naar onze opdrachtgevers en andere betrokkenen. En evengoed gaan wij in gesprek met de werkvloer om de opgehaalde informatie nader te delen en te activeren. Ieder mens, mits bereid tot het geven van ideeën en feiten, wordt door ons opgevolgd en gemotiveerd. Omdat we het samen doen.

De schoonste oplossing

Wat we doen, doen we met hart en ziel. Met passie, en dat stralen we ook uit! Gespecialiseerd in commercieel vastgoed en detail blijven we zoeken naar aanvullende diensten en optimalisatie. Eén van de voorbeelden is de professionalisering van roltrapreiniging en rolbaan reiniging.

Maar ook zijn we de eerste in Nederland met een robot om vloeren te schrobzuigen. Nog zeer basic, maar we leren daar veel van. Op het ogenblik starten we het opschalen van onze schoonmaakbedrijf FVH Facility door de schoonmaker via huismeester naar facilitair verantwoordelijke te laten doorgroeien, waardoor we steeds dichter bij onze opdrachtgever komen te staan. De toekomst ligt voor ons, en daar ligt de schoonste oplossing.

Meer over FVH Facility?

Bezoek ook fvhfacility.nl