Rolbaanreiniging

Rolbaanreiniging

Rolbaanreiniging wordt door veel leveranciers zeer onderschat. Door gebruik van een foutieve reinigingsmethode is de rolbaan, ofwel tapis roulant, glad of vaak zelfs verroest. Dit terwijl dagelijks duizenden mensen gebruikmaken van de baan, meestal met een winkelkarretje in hun handen.

Dit komt doordat de rolbaan er voor schoonmaakbedrijven eenvoudig uitziet. Je zet er een mop, dweil, of nog eenvoudiger, een schrobzuigmachine op. Afbrekende mopstrengen kunnen al leiden tot schade aan uw machinekamer, laat staan een schrobzuigmachine die door haar methodiek het water helemaal niet goed kan opzuigen.

Unieke voordelen
  • Roltrapreiniging op locatie zonder demontage
  • Innovatieve machine reinigt zowel horizontaal als verticaal
  • Volledige droging voorkomt schade in de machinekamer
  • Duurzame en betaalbare oplossing
  • Uitsluitend ervaren, eigen medewerkers
  • Roltrapreiniging

    Volautomatisch rolbaan schoonmaken

    FVH is in het bezit van de meest geavanceerde machine op het gebied van rolbaan reiniging. De volautomatische schoonmaakmachine zorgt in een zeer korte tijd voor een perfect gereinigde tapis roulant, een visitekaartje in uw centrum. Door de machine eenvoudigweg te plaatsen aan het begin van een draaiende rolbaan, wordt de reiniging opgestart. Vier contra- roterende borstels reinigen daarbij, met behulp van een speciaal samengesteld reinigingsmiddel de rolbaan en een zeer sterke zuiginstallatie zorgt ervoor dat de rolbaan nagenoeg droog de machinekamer inloopt.

Unieke rolbaanreiniger

Efficiënt zuigsysteem

Het systeem van contra-roterende borstels zorgt voor een gelijke verdeling van het water op uw rolbaan, maar zorgt tevens dat uw rolbaan gereinigd wordt met extreem weinig water. En zoals gezegd, een rolbaan reinigen met veel water leidt tot schade.

Tevens is een zeer specifiek zuigsysteem geïnstalleerd welk cilindrisch werkt. Door het met hoge snelheid ronddraaien van het zuigsysteem ontwikkelt de machine een hogere zuigkracht, en laten wij de rolbaan nagenoeg droog achter. Iedere andere methode werkt met een statische zuigmond welk zuigkracht verliest als gevolg van de vorm van de rolbaan. De rolbaan is immers niet glad maar geribbeld.

Het te gebruiken reinigingsmiddel om uw rolbaan schoonmaak te verzorgen is in samenwerking met onze medewerkers doorontwikkeld en geeft absoluut het beste resultaat. Zonder achterblijven van gladmakende zepen, en zonder beschadiging van uw rolbaan door het gebruik van foutieve chemicaliën.

Rolbaanreiniging in Nederland en België

FVH werkt met drie rolbaanreinigers, Duits fabricaat, en maakt honderden rolbanen per jaar schoon in Nederland en in België. Door het specifieke werk, en de grote inzet van onze medewerkers, hebben wij hierdoor een onverslaanbare ervaring welke wij graag met u delen. Omdat rolbaan reiniging in ons aller belang is.

Door onze ervaring kunnen wij u ook een zeer betaalbaar tarief voorleggen. De rolbaan blijft tijdens het schoonmaken draaien, maar er kunnen dan even geen gebruikers de rolbaan op. Door deze methode kunnen wij deze tijd echter sterk terugbrengen, en zijn wij in veel gevallen binnen 1-2 uur weer van uw rolbaan af. Natuurlijk reinigen wij ook de opstapplaten. U wilt natuurlijk niet op of van de rolbaan in kauwgom of ander dergelijk afval stappen.

Dit is een kwestie van een volledig plaatje willen bieden. Rolbanen schoonmaken is voor FVH meer dan een klus alleen.

Interesse? Gratis demo?

Bel ons tijdens kantoortijden op 0348 - 416494 of laat uw gegevens achter via het formulier. In overleg kunnen we een gratis demo voor u verzorgen!

Meer weten?

Onze machines zijn geschikt voor roltrappen en rolbanen. We voeren de reiniging meestal uit op basis van een service contract en daarbij bieden we u aantrekkelijke garanties.

FVH facility is de organisatie achter roltrapreining.nl. Wij staan voor één doel: het schoonste resultaat en dus tevreden klanten.

Servicecontract Garanties