roltrapreiniging, unieke vondst van FVH

Een van de meest unieke producten in ons huis is roltrapreiniging en rolbaanreiniging. Omdat we zelf de kansen 11 jaar geleden zagen liggen. Er waren wel beperkte roltrapbedrijven doch waren die weinig actief en professioneel. Als ondernemers zijn we zelf op zoek gegaan naar een volautomatische machine en vonden we die diep in Duitsland. Toen we onze eerste website uitbrachten hadden we ook gelijk opdrachten. Terwijl de machine nog niet eens in Nederland was!

We hebben het geheel uitgebouwd. Met vallen en opstaan en vooral met elkaar leren. alle feed-back van de medewerkers hebben we meegenomen. We hebben het gehele binnenwerk van de machine aangepast, andere borstels, andere producten, andere voorreiniging, andere werkmethodiek. Kortom, we hebben het spel opnieuw uitgevonden. En we hebben ook de prijs zelf maar bedacht, er was geen enkel referentiekader en ook nu nog zien we soms belachelijk hoge bedragen gevraagd worden. Als FVH Roltrapreiniging hebben we altijd een eerlijke prijs gevraagd, of we nu in Nederland of in het buitenland zijn.

Ons bedrijf in Dubai hebben we verkocht alhoewel men nog steeds onze naam wil gebruiken. Mag niet maar leg dat maar eens uit daar. We werken nog steeds door de wereld heen, en verplaatsen met liefde onze  roltrapmachines en  rolbaanmachines. En investeren met liefde opnieuw en een verdere uitbreiding van machines zodat we straks met 10 roltrapmachines en 3 rolbaanmachines uw werk snel kunnen afronden. Onze medewerkers zijn ook nog steeds dezelfde en ze doen het uitvoeren van het werk zo makkelijk eruit zien. terwijl het ervaring, kennis en heel veel vakmanschap vergt.
We werken voor onze eigen opdrachtgevers en daarbij kunnen we nu wat lastig de vele grenzen overrijden. Maar ook voor andere schoonmaakbedrijven en roltraporganisaties voeren we dagelijks ons werk uit. En geef toe, we laten ook wel een mooi plaatje telkens achter!