ook in Corona tijd gaat roltrapreiniging door!

Niet direct het eerste item waar u aan denkt tijdens Corona: het schoonmaken van uw roltrap of rolbaan. Terwijl Roltrapreiniging en rolbaanreiniging nog steeds veel voordeel oplevert. Een schone roltrap levert minder energieverlies op, zorgt voor minder valgevaar ( want olie en vet is glad) en is ook nog is esthetisch van belang omdat wat schoon is ook schoner blijft. Mensen zien de aandacht welke u heeft voor uw gebouw juist op de roltrap omdat ze dan naar het meest zichtbare vuil staan te kijken: de tegentrede van uw roltrap. 

De machines van FVH reinigen uw roltrap machinaal. het schoonmaken van uw roltrap gebeurt bij anderen daarbij alleen horizontaal ( de liggende delen), de vertikale delen ( de tegentreden welke u zo goed kan zien) kunnen ze niet machinaal reinigen. En doen ze dan ook niet. FVH wel, wij reinigen machinaal beide delen. Met een professioneel team wat al meer dan 10 jaar onderweg is met deze techniek.

Ook de rolbaan maken we schoon. Machinaal en met de juiste techniek. Met net afdoende water en een speciaal ontwikkeld zuigsysteem welke schade voorkomt in uw machinekamer.

het schoonmaken van uw roltrap, het reinigen van uw rolnaan. Of als u wilt het schoonmaken van uw tapis- roulant. Alleen bij ons gaat dat geheel machinaal, veilig, met een aantal ervaren teams, met als het moet 7 machines tegelijk en met een echt goed resultaat.