nummer 1 positie voor FVH

Door een goede adwords campagne, een zeer vakkundige ondersteuning van de website en natuurlijk een de perfecte uitvoering door onze Masters of Escalator Cleaning, heeft de website roltrapreiniging.nl de nummer 1 positie op de meest gangbare zoekwoorden weten te bereiken. Dat wordt natuurlijk door afkijkers en spiekers waargenomen zodat er meer aanbieders op de markt verschijnen. Echter, het is niet de machine die het resulaat geeft ( want die kan iedereen gewoon kopen) maar de optimale kennis bij onze medewerkers van rolbanen en roltrappen als ook de eigen verbeteringen van een aantal belangrijke elementen in en rondom de machine. 

Horizontale machines zijn natuurlijk al van weinig echte waarde en ook de op markt aanwezige pads blijken meer vuil te verspreiden dan vuil op te nemen. En meer schade te veroorzaken dan iets goeds. Bovendienkunnen al deze systemen alleen horizontaal werken, vertikaal wordt het handwerk met alle gevolgen van dien ( niet gelijke druk, niet gelijke inwerking product, te nat ). Deze systemen bieden niet wat nodig is.

Er is slechts 1 type machine die wel horizontaal en vertikaal kan werken. Die zijn dan ook gelijk behoorlijk duur zodat er stevig geinvesteerd moet worden en bovendien er een groot aantal reinigingsbeurten moeten uitgevoerd worden. Men koopt dan meestal 1 machine, en soms 2. FVH heeft op het moment de beschikking over 7 roltrapmachines en 2 rolbaanmachines en kan daardoor veel sneller een groot aantal roltrappen en rolbanen op een dag uitvoeren. Bovendien werken onze medewerkers nu al meer dan 6 jaar met deze machines en hebben duizenden roltrappen achter de rug. Ze weten binnen enkele seconden wat ze moeten doen voor het perfecte plaatje.

Voor 2019 blijven we de campagne voeren en gaan we deze uitbreiden via een zakelijke vlog. Tevens starten we een telefooncampagne op om iedereen op de hoogte te brengen van het nut en belang van roltrap- en rolbaanreiniging. FVH staat op de top met roltrapreiniging. Kies voor het beste, qua prijs en kwaliteit!

Roltrapreiniging.nl updates